KADETSKA LIGA SLAVONIJE I BARANJE

USPJEŠAN NASTUP KADETA ŠK „PAKRAC-LIPIK“ NA II. KADETSKOJ LIGI SLAVONIJE I BARANJE

Ove godine naši kadeti nastupili su ekipno u II. kadetskoj ligi ŠZŽI koja se održavala u Grabarju. Na natjecanju je nastupilo 21 kadetska ekipa s područja 5 slavonskih županija, a igralo se po švicarskom sustavu u 9 kola, na 4 ploče, tri kola svake subote.

Sastav kadeta: Bedić Marin, Lucić Adrijan, Švajghart Jakov, Malogorski Tomislav, Malogorski Antonio, Radman Nikolina, Radman Patricia, Banović Lorena.

Opširnije...KADETSKA LIGA SLAVONIJE I BARANJE

Božićni turnir

 I ove godine šahovski klub “Pakrac-Lipik” održao je Božićni turnir u prostorijama kluba; bio je to drugi po redu (nadamo se i tradicionalni). Igrao se švicarac od 7 kola, po 10 minuta fiksnog vremena. Sudac (i igrač) je Boris Risek, tehnički dio odradila je Marczak Ewa.

 

 

Opširnije:Božićni turnir

7. memorijalni turnir Pavle Matošević

Na 7. memorijalnom turniru Pavle Matošević u Novoj Gradišci organizatora ŠK “Strmac” od igrača ŠK “Pakrac-Lipik” najbolje plasirani je bio Macarol Alojz na 12. mjestu sa 5 osvojenih bodova.

Igrao se švicarac, 9 kola, po 10 minuta fiksnog vremena.

Od naših igrača slijedeći je bio Pepić Asim na 13. mjestu sa također 5 osvojenih bodova, Bedić Toni na 17. mjestu sa 4.5 bodova, Ivanić Zlatko na 18. mjestu sa 4.5 bodova ….. itd.

Grahfest

 Šahovski klub “Pakrac-Lipik” bio je sudionik jubilarnog 10. po redu sajma Slavonski banovac u Pakracu održanog 20.10.2018. godine. Bili smo jedna od rekordnih 80 ekipa prijavljenih za natjecanje na Grahfestu.

 

Opširnije...Grahfest